RSE Telecom & ICT


Joost Smits

Directeur RSE Telecom & ICT 

''Compagnonschap is voor ons een bewuste keuze. Wij zijn mensen uit het gebied en van het gebied en zien kansen voor economische groei in, wat ons betreft, de mooiste regio van Nederland”.

RSE Telecom & ICT is specialist in zakelijk dataverkeer, mobiele en vaste telefonie in Noord-Nederland. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Winschoten en Emmen bieden wij complete netwerk- en telefonieoplossingen voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot.

Mobiele telefonie

“RSE Telecom & ICT” is ruim 20 jaar actief in de mobiele telefonie. Door partner statussen bij Vodafone en KPN kunnen wij een onafhankelijk advies geven over het abonnement dat het beste bij u én uw organisatie past. Een uitgebreide analyse van uw belgedrag binnen uw onderneming vormt daarbij het uitgangspunt.

Vaste telefonie

RSE Telecom & ICT biedt vaste telefonie van meerdere telecom providers: Vodafone One Fixed, KPN Telecom en RSE Connect. Dit is ons eigen telecom merk voor vaste telefonie. Hierbij belt u Voice over IP. Dit is zonder tussenkomst van traditionele telefoonlijnen en belt u dus over de data lijn van uw internetverbinding.

Met Vodafone en KPN is het mogelijk om de vaste en de mobiele telefonie op netwerkniveau aan elkaar te koppelen waardoor een vast-mobiel integratie een feit wordt.

ICT

Het aanleggen van snelle bedrijfsnetwerken en het compleet inrichten en beheren van computer werkplekken is voor RSE Telecom & ICT dagelijks werk. Wij leveren en installeren kwalitatief hoogwaardige besturingssystemen, netwerken, hard- en software die voldoen aan uw wensen en geschikt zijn voor toekomstige specificaties.

Deel deze pagina