Pro Motion Pictures


Robin Plomp
Eigenaar communicatiebureau Pro Motion Pictures
‘Creativiteit is een spier die je kunt trainen’ 
www.promopix.nl

Aandacht voor u, daar gaat het werk van Pro Motion Pictures over. Zij creëert aandacht voor uw product of dienst door naast u te staan en mee te denken. Met creativiteit, strategisch advies en de productie van allerlei communicatiemiddelen. Van een eenvoudige mailing tot een complete multimedia campagne. Maar alleen een nieuw logo of website kan ook. Wat de opdracht ook is, u krijgt altijd de volledige aandacht. De kracht is de combinatie van ruim 25 jaar ervaring in huisstijlen, websites en multimedia.

Creativiteit is een spier die je kunt trainen. Zie Pro Motion Pictures als topsporter, altijd in topconditie en gedreven om het maximale (voor u) te bereiken. Brainstormen gebeurt op basis van een briefing of een interview. Maar ook ‘ins Blaue hinein’. Zij beheerst alle takken van de communicatiesport. Met een originele invalshoek en in begrijpelijke beeldtaal bereikt zij elke doelgroep. Via het hoofd en via het hart.

Voor u als opdrachtgever gaat Pro Motion Pictures ‘diep’. Dat maakt hen emotioneel betrokken. Tegenover deze alfa beleving staat hun rationeel beta denken. Alles begint met strategisch advies over de uitgangspunten en mediakeuzes. Daarbij hoort ook proactief optreden. Een brede kennis van mens, markt en media, stelt hen in staat om ‘middelen vrij’ te denken. Dat doen ze uit volle overtuiging en met maar één doel: het behalen van een maximaal resultaat voor u. Snel en met alle service die u mag verwachten.

Pro Motion Pictures geeft strategisch advies en maakt websites en webshops, logo's en huisstijlen, radio- en televisiecommercials, bedrijfsfilms in HD en internetvideo's. Veelal met eigen mensen in eigen huis.
 

Deel deze pagina