B&B R&E

 
Erik Thole, eigenaar van B&B R&E Erik Thole, eigenaar van B&B R&E
 
Ria Jager, eigenaar van B&B R&E Ria Jager, eigenaar van B&B R&E
 

 

Erik Thole en Ria Jager zijn privé en zakelijk elkaars partner. Ze zijn onder andere eigenaar van de stijlvolle bed & breakfast locatie “B&B R&E”. Daarmee geven zij uiting aan hun gastvrijheid en gevoel voor stijl, maar zij zien dit ook als een mooie manier om de Veenkoloniën positief onder de aandacht te brengen. Beiden dragen de regio een bijzonder warm hart toe.

B&B R&E is gevestigd in een monumentaal grachtenpand aan het prachtige Oosterdiep in het centrum van Veendam. Dit Rijksmonument is in 2013 aangekocht en geheel gerestaureerd. De kamers met klinkende namen als de Compagnie-, Sara- en Julianakamer zijn zeer royaal en voorzien van luxe badkamers. Uitgebreid ontbijten doet men in de sfeervolle Rembrandt kamer. Naast de B&B biedt dit pand onderdak aan Erik’s praktijk voor Acupunctuur en Chinese geneeskunde. Hij heeft inmiddels zo’n 30 jaar ervaring en zijn klanten komen van heinde en ver.

In het gehele pand is het gevoel voor stijl van Ria Jager terug te vinden. Dat geldt ook voor het ernaast gelegen karakteristieke pand waarin Ria een hairstudio en een homestyling-/woonwinkel runt onder de naam ‘Remake, House of Styling’. Zij heeft inmiddels zo’n 38 jaar ervaring in styling en houdt zich professioneel bezig met het inrichten en stylen van particuliere woningen en kantoorpanden.  

Deel deze pagina