Fontana Bad Nieuweschans


Jos Keizer

Directeur Fontana Bad Nieuweschans

‘Hier kan ik terug naar de bron’

www.fontananieuweschans.nl


Water is de bron van ons bestaan. Onze heilzame bron (thermaalsole) is vooral een bron van ontspanning. Rondom het Thermaalbad is Fontana Bad Nieuweschans gegroeid tot het meest complete wellnessresort van Nederland. U kunt er putten uit waardevolle bronnen zoals die van onthaasten, culinair genieten, weldadige verzorging, lichamelijke en innerlijke balans. Bij Fontana Bad Nieuweschans keert u letterlijk en figuurlijk steeds weer Terug naar de Bron!

Bij een ontspannen wellnessverblijf hoort onlosmakelijk ook het genieten van lekker eten en drinken, of u nu behoefte heeft aan een kleine snack, een gezonde maaltijdsalade of een culinair diner...

Restaurant Waters of the World is in 2015 opgenomen in dé restaurantgids van Nederland, de Lekker500, waarin het tot de 10 beste eetgelegenheden van de provincie Groningen wordt gerekend. Tevens is het aangesloten bij EURO-TOQUES, een samenwerkingsverband van 2500 Europese koks (waarvan 85 Nederlandse) die zich met hun passie voor de gastronomie inzetten voor het behoud van ons culinair erfgoed.

Deel deze pagina