Menterwolde

De gemeente Menterwolde telt ruim 12.500 inwoners en is ontstaan op 1 januari 1990. De kenmerken van het Oldambt en de Veenkoloniën zijn nog goed zichtbaar in de dorpen Muntendam, Meeden, Noordbroek en Zuidbroek.

De centrale ligging aan de A7/N33 maakt Menterwolde interessant om in te wonen en te recreëren. In 15 autominuten is de stad Groningen te bereiken. Veendam, Winschoten en Hoogezand liggen op steenworpafstand. Ook per trein en over het water is Menterwolde uitstekend bereikbaar.
In Menterwolde kunt u prima vertoeven! Het landschap biedt volop gelegenheid om te recreëren en te genieten van de natuur. Denk aan een bezoekje aan Heemtuin en Natuurpark ‘Tussen de Venen’ in Muntendam. Een uniek natuurgebied van 50 hectare met gastvrijheid in het gezellige paviljoen. Wat dacht u van een bezoek aan het kunst- en culturele dorp Noordbroek? Fietser of wandelaars kunnen ook prima in Menterwolde terecht, er zijn tal van fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Kijk voor meer informatie op www.menteraroute.nl

Voor ondernemers biedt het Bedrijvenpark Gouden Driehoek te Zuidbroek uitstekende vestigingsmogelijkheden. Hier is al een gevarieerd aanbod van bedrijven gevestigd met accenten op industrie, logistiek en (groot-) handel.

Menterwolde…. Aangenaam verrassend veelzijdig!

www.menterwolde.nl »

Deel deze pagina