‘Dit is een kansrijke regio voor ambitieuze ondernemers.’

woensdag 27 augustus 2014

‘Dit is een kansrijke regio voor ambitieuze ondernemers.’

Thijs Helmers van de Interwinngroep in Winschoten: ‘We zijn hoofdleverancier van het UMCG als het om kantoormeubilair gaat. Ook de inrichting van het nieuwe kantoor van Nijestee in de stad Groningen komt van ons.

‘Dit is een kansrijke regio voor ambitieuze ondernemers.’

Thijs Helmers van de Interwinngroep in Winschoten: ‘We zijn hoofdleverancier van het UMCG als het om kantoormeubilair gaat. Ook de inrichting van het nieuwe kantoor vanNijestee in de stad Groningen komt van ons.

Naast projectinrichting van ons bedrijf Interfurn, zorgen we met Interfit ook voor de technische installatieop het gebied van telecommunicatie, netwerken en beveiliging bijvoorbeeld. We leveren totaalinrichting vanuit Winschoten door heel Europa, met name voor klanten in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. We gaan binnenkort een ziekenhuis inrichten in het Belgische Leuven en zijn zelfs eens actief geweest in Nigeria, Thailand en Indonesië. Gewoon, vanuit Oost-Groningen. Je hebt hier de ruimte om uit te breiden. Het is hier filevrij. En voor werknemers is een huis met tuin als snel betaalbaar. Een heerlijke plek, om je kinderen veilig op te laten groeien en om ambitieus te ondernemen!’ Meer info: www.interwinn.com

Deel deze pagina