Ondernemersprijs Oost- Groningen editie 2014 groot succes!

donderdag 27 februari 2014

Ondernemersprijs Oost- Groningen editie 2014 groot succes!

Winnaar

RSE Telecom & ICT is tijdens de feestelijke ondernemers bijeenkomst op 13 februari jl. de winnaar geworden van de tweede Ondernemersprijs Oost-Groningen. Uit handen van juryvoorzitter Karel Groen, directeur EDR, kregen Gert en Joost Smits, de prestigieuze bronzen award ‘de Gouden Toekomst’ uitgereikt.

Motivatie

Het was een hele lastige keuze volgens juryvoorzitter Karel Groen; “De jury heeft erover nagedacht om dit jaar niet één maar meerdere winnaars uit te roepen. De genomineerden zijn elk uniek en verdienen publieke waardering voor hun ondernemerschap”. Toch is de jury tot één winnaar gekomen. Over de winnaar zei Karel Groen: “Lang niet iedereen had verwacht dat het de horecajongens Gert en Joost Smits zou lukken zo’n  succesvol bedrijf te ontwikkelen. Het denken in mogelijkheden, vanuit  een moderne en totale dienstverlening, heeft ertoe geleid dat er nu een gedegen en toekomstgericht bedrijf staat, waar niemand omheen kan en wil. Jonge broers met veel passie en inzet, die de nieuwste ontwikkelingen inzetten om het de klant optimaal naar de zin te maken. Het dienstverleningsconcept is compleet  en het bedrijf heeft zich in de markt de afgelopen jaren met klinkende resultaten bewezen.”

Finalisten
Er zijn 29 aanmeldingen binnengekomen voor bedrijven die meedingen naar de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2014. Dat zijn 81% meer nominaties dan in 2012, toen er in totaal 16 aanmeldingen waren. Dit betekent dat de Ondernemersprijs Oost-Groningen leeft en zich mag verheugen in een groeiende belangstelling. Naast RSE waren Van der Flier en Verbidak, door de jury geselecteerd als finalist.

Feestelijke avond
De avond werd gepresenteerd door Marcel Nieuwenweg, presentator RTV Noord.
Peter Lubbers was als gastspreker bij de feestelijke prijsuitreiking aanwezig. Hij legde op motiverende wijze het verband tussen beeldmerkpromotie en Regiomarketing.

 

Oost-Groningen; ‘de Gouden Toekomst’
De Ondernemersprijs Oost-Groningen is een initiatief van de Ondernemerskring Oost-Groningen in samenwerking met de gemeente Oldambt, en in het leven geroepen om de regionale bedrijvigheid te stimuleren. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. Bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Oldambt en leden van de Ondernemerskring Oost-Groningen konden zich (laten) nomineren voor de ondernemersprijs Oost-Groningen editie 2014.

Aan de prijs is een bronzen award verbonden: ‘de Gouden Toekomst’. Deze award is exclusief voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen ontworpen door kunstenares Erlinde Ufkes – Stephanus.

 

Meer informatie:

Website: www.ondernemersprijsoostgroningen.nl

Twitter: www.twitter.com/OOGprijs

Deel deze pagina