Veel Duitse bezoekers tijdens elfde Dag van de Regio

woensdag 08 oktober 2014

Veel Duitse bezoekers tijdens elfde Dag van de Regio

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober is voor het elfde achtereenvolgende jaar de Dag van de Regio gehouden. Ruim vijftig verschillende deelnemers hebben er voor gezorgd dat het evenement ook dit jaar weer een groot succes was. Er waren duizenden mensen op pad om een Dag van de Regio activiteit te bezoeken, waaronder veel Duitsers.

Veel mensen trokken er het afgelopen weekend op uit voor een verrassende ontdekkingstocht door Groningen, Zuidoost Drenthe en de Duitse grensregio’s. Dankzij een uitgebreide promotie in Nederland èn in Duitsland werden de activiteiten goed bezocht door jong en oud.

Kinderen vermaakten zich uitstekend, bijvoorbeeld met de dieren van de DoeZoo in Leens en in de Widde Meuln van Ten Boer. Bij de expositie van Rutger Hiemstra en bij Museum Mohlmann arriveerden bussen met Duitse bezoekers. Ook bij Boerderijwinkel Molema was het weer een gezellige drukte.

De Dag van de Regio is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de pareltjes van de regio onder de aandacht worden gebracht van de eigen bevolking, bezoekers en toeristen.

Deel deze pagina